Редактор: e-mail: Кадър бТВОсъдих Елена Йончева за жестоко дискредитиране пред обществото и

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВОсъдих Елена Йончева за жестоко дискредитиране пред обществото и
Коментари Харесай

Делян Добрев: Осъдих Елена Йончева за уронване на доброто ми име

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Осъдих Елена Йончева за грубо дискредитиране пред обществото и фамилията и уронване на положителното ми име. Това е записано в правосъдното решение. Делото е от 13 желае, осъждат я по 7, по другите не я осъждат, защото твърди, че изявлението й е от името на политическата група. Осъдих я, тъй като през 2017 година Елена Йончева обикаляше студиата и ме обвиняваше в какви ли не осъществени закононарушения.

Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ някогашният министър на стопанската система Делян Добрев.

Софийски областен съд разгласи, че той печели делото против Елена Йончева на първа истанция. Ако Добрев завоюва и на другите две инстанции, Йончева ще би трябвало да му заплати 7000 лв. и разноските по делото. Делян Добрев заведе правосъден иск, защото Йончева го упрекна, че е кадрувал в Община Хасково.

Ако печеля и на другите две инстанции, с тези 7000 лв. ще заведа фамилията си на екскурзия. Йончева се опита се да припише закононарушения на мен и на всички мои родственици по този проблем. Делото не е за това, кой е бил и кой не е бил на работа в Община Хасково, аз не съм орган, който назначава в Община Хасково. Тъй като моя първа братовчедка работеше във финанасовия отдел на общината, Елена Йончева твърдеше, че има скица, посредством която се източват средства. На някогашния зам.-кмет  Евгени съм бил кум, само че сме били в такава възраст, когато той ме помоли да му стана кум и аз му станах кум. Те напуснаха общината десетина дни преди думите на Елена Йончева. Тя по-късно извади този скандал, те напуснаха, тъй като не бяха съгласни с политиката на някогашния кмет, добави Делян Добрев, който сега е регионален координатор на ГЕРБ в Хасково.

Делян Добрев призна още, че всеки месец заплаща 1200 лв. на майка си под формата на наем за жилището, в който живее. 200 лв. от сумата е Данък добавена стойност, и влизала в страната. Запитан дали ще се върне в политиката и Народното събрание, Добрев сподели: „ Не съм решил. Най-лесно е да кажа „ не “, а по-трудно е „ да “, тъй като тогава в Народното събрание ще се занимавам с такива хора като Елена Йончева. “

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР